Talkoot alkoivat Savotalla

Savotan vanhaan puulaboratorioon rakentuu uutta tilaa joukkuevoimistelijoille Naisvoimistelijoiden, Kirin ja Kotkan kaupungin yhteistyönä. Ensimmäinen talkoopäivä on vietetty ja hienosti talkootiimi kirkasti hallin ja puolapuiden ilmettä. Talkoot jatkuvat torstaina 14.12., valmista pitäisi tulla pian että päästään asentamaan lattioita ym. Talkoolaiset ja rahalliset avustukset ovat erittäin tervetulleita tukemaan hanketta kotkalaisen joukkuevoimistelun tilojen parantamiseksi!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Riitta Vehmassalmi
riitta.vahmassalmi@gmail.com
p. 040 5360002

 

Joukkuevoimistelun katselmus 2008-2010 syntyneille tytöille 17.12.2017

Haluaisitko mukaan joukkuevoimisteluun?

Seura järjestää joukkuevoimistelun katselmuksen vuonna 2008-2010 syntyneille tytöille sunnuntaina 17.12.2017

Tilaisuuden avulla on mahdollista päästä mukaan pirteään ja ahkerasti treenaavaan Luminda-joukkueeseen, joka harjoittele joukkuevoimistelun perustaitoja ja jo hieman haastavampiakin liikkeitä 2-3 kertaa viikossa kolmessa pienemmässä kokoonpanossa, joihin jakaminen tapahtuu tässä tilaisuudessa. Lumindan kausi huipentuu keväällä 2018 esiintymisiin stara-tapahtumissa ja 8-10-vuotiaiden kilpailuissa kolmena kokoonpanona.
Tilaisuus on avoin kaikille ikäryhmän tytöille. Sinne tarvitset mukaasi ihonmyötäiset urheiluvaatteet, juomapullon ja iloisen mielen. 🙂

Jos olet siis kiinnostunut aloittamaan joukkuevoimistelun tai sinulle jäi jotain kysyttävää, niin otathan meihin yhteyttä!
+358 50 469 4225
Riikka Huomo, Lumindojen vastuuvalmentaja

Ryhmäkalenterista näet ryhmien paikkatilanteen myös ilman rekisteröitymistä!

Ryhmäkalenterissa on nähtävillä ryhmien tietoja myös ilman rekisteröitymistä.
Klikkaa linkkiä:
https://www.jasentieto.fi/public/PublicGroups.aspx?sid=194

Syy miksi lasten ryhmät ei näy vielä kalenterissa on ennakkoilmoittautuminen ->viime kaudella mukana olleille lapsi- ja perheliikuntaryhmille alkaa ennakkoilmoittautuminen ke 16.8.17 klo 18:00 ja päättyy  21.8.17 klo 16:00. Tämän jälkeen nämäkin ryhmät ovat nähtävissä tässä ryhmäkalenterissa. Ilmoittautuminen avautuu kaikille lapsi- ja perheliikunnan ryhmille (jäljelle jääneet paikat) ma 21.8.17 klo 18:00. Ryhmiä ja niiden ajankohtia pystyy tarkastelemaan nettisivujemme muissa osioissa.

Ryhmän nimeä klikkaamalla pääsee tarkastelemaan tarkemmin ryhmän tietoja. Näkymässä on esillä mm. vapaiden paikkojen määrä sekä ryhmän kuvaus. Ilmoittautumismahdollisuuteen vaaditaan kuitenkin ensin rekisteröityminen. Aiemmin rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen (tunnukset kannattaa käydä tarkastamassa).
Rekisteröityä voi tästä linkistä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Mukana myös Meripäivillä🇫🇮💙

Seuran paraatitytöt perinteisesti mukana Meripäivien avajaisparaatissa 19 paraatitytön ryhmällä. Paraatin ohjaus Maarit Laakkonen.

Naisten voimisteluryhmä Blue Roses esiintyy Kotka-lavalla torstaina 13.7. klo 14.30. Ohjelman Minun Suomeni, Lauri Tähkän samannimiseen kappaleeseen, on ohjannut Terttu Kunnas.

13.7.

Paraatissa mukana myös joukkuevoimistelijoita 🤸‍♀️💙omalla koreografialla. Valmentajina Riikka Lappalainen ja Liisa Kyheröinen.

 

Puistojumppa🤸‍♀️🏋️💃🏼

Kesän 2017 puistojumppa alkaa ma 29.5.

Paikkana Isopuisto, kahluualtaan vierellä maanantaisin klo 18:00-19:00.

Puistossa jumpataan maanantaisin koko kesä säävarauksella. Viimeinen tunti on ma 7.8.

Jumpan hinta 3.5€/kerta.

Oma jumppa-alusta mukaan!

Ohjaajat:

29.5. Mamu, Muokkaus lihaskunto
5.6. Elmeri, Liikkuvuus jumppa
12.6. Elmeri, Kehonpainotreeni
19.6. Kirsi, Circuit treeni
26.6. Veronika, Lihaskuntoa oman kehon painolla
3.7. Veronika, Lihaskuntoa oman kehon painolla
10.7. Veronika, Lihaskuntoa oman kehon painolla
17.7 Veronika, Lihaskuntoa oman kehon painolla
24.7. Mamu, Lavis lavatanssijumppa. Jumppa-alustaa ei tarvitse.
31.7. Mamu, Lavis lavatanssijumppa. Jumppaa-alustaa ei tarvitse.
7.8. Jaana

Tuntisisältöjä päivitämme lisää myöhemmin.

Tervetuloa mukaan☀️