Ilmoittautuminen kausi 2020-2021

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 jumpparyhmiin aukeaa elokuun puolen välin jälkeen.

Rekisteröityminen pitää suorittaa ennen kun voi ilmoittautua, joko ennakkoon tai sitten juuri ennen ilmoittautumista. HUOM! (Aiemmin rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen, vaan rekisteröinti on voimassa). Suositelemme ennakkoon rekisteröitymistä varsinkin lapsiryhmien kohdalla. Kun ilmoittautuminen avautuu, ryhmät saattavat täyttyä nopeasti.
Edellisillä kausilla jo rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen, vaan edellinen rekisteröityminen on voimassa !!! Tunnukset kannattaa tarkastaa ennen ilmoittautumista. Jos salasana on unohtunut, rekisteriohjelma lähettää uuden salasanan pyydettäessä. Tarvittaessa unohtuneet tunnukset voi pyytää sihteeri@kotkannaisvoimistelijat.com. Lähetämme tunnukset sähköpostiin, joka on rekisteriin annettu.

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN INTERNETISSÄ seuran jäsenrekisteriohjelman kautta.

Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin ryhmiin. Poikkeuksena on ikäihmisten liikuntaryhmä. Ikäihmiset voivat valita ilmoittautuvatko internetin kautta vai soittavatko ilmoittautumisen seuran yhteyshenkilöille (Tamara Vaajamo-Sainio 050 5860110). Avustetun ilmoittautumisen yhteydessä, jos lasku halutaan lähetettävän postitse, siitä laskutetaan 5€. Laskun lähetys ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin on 0€.

Ilmoittautuminen uusilla jäsenillä aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymällä. Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen kuin ilmoittautuminen alkaa. Edellisillä kausilla rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen. Jos salasana on unohtunut, ohjelma lähettää uuden salasanan pyydettäessä. Tunnukset kannattaa tarkistaa ennen ilmoittautumista!
Rekisteröitymiseen pääsee tästä linkistä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Kotkan Naisvoimistelijat ei ota puhelinilmoittautumisia eikä sähköpostilla ilmoittautumisia vastaan (poikkeuksena ikäihmiset). Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa numeroon p. 050 5860110 (Tamara Vaajamo-Sainio)  arki-iltaisin.
Käyttäjäksi rekisteröityminen: Rekisteröityminen tehdään täyttämällä jäsenrekisteriohjelmassa lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun kun ilmoittautuminen avautuu. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.
Alikäyttäjäksi rekisteröityminen HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (esim. lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen: Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran sivulla. Tarjonta päivitetään sivuille kun ajat ja paikat on selvillä.  Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman nimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.
Perhejumppaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä ja syntymäajalla.

Jos kauden alkuun mennessä jokin lasten tai nuorten ryhmä jää kooltaan alle 10 lapsen, ei ryhmää aloiteta vaan pyrimme kauden alussa sijoittamaan kyseisen ryhmän jumpparit vastaavaan samanikäisten ryhmään, kenties toiselle koululle. Asiasta informoidaan kauden ensimmäisellä jumppakerralla, jos siirtoa joudutaan harkitsemaan.

Ilmoittautumisen aikataulu:  Ilmoittautumiset ryhmiin elokuun puolen välin jälkeen. Tarkempi aikataulu päivitetään elokuun alkupuolella.

Kauden 2020-2021 ryhmäkohtaisen ilmoittautumismaksun lisäksi muodostuu kausikohtainen (1.9.20-31.8.21) seuran jäsenmaksulasku 10€

Jumppaturvavakuutus ostetaan myös internet ilmoittautumisen kautta valitsemalla ryhmä, Jumppaturvavakuutus. Muista käyttää vakuutusta ostaessasi vakuutuksen saajan nimeä! Vakuutuksen hinta on 4 €/kpl. Vakuutus on Pohjolan ja Voimisteluliiton harrastejumppareiden tapaturmavakuutus ja se on voimassa 1.9.2020-31.8.2021 seuramme jumpissa. Jumppaturvavakuutuksessa ei ole ikärajaa.

Joukkuevoimisteluun ilmoittauvat eivät osta vakuutusta. Joukkuevoimisteuun ostetaan lisenssit (valmentajat informoivat asiasta tarkemmin)

Linkki Voimisteluliiton sivuille vakuutusesittelyyn: http://www.voimistelu.fi/liitto/jasenyys/vakuutukset/