Ilmoittautuminen kausi 2018-2019

Ilmoittautuminen:

Rekisteröityminen pitää suorittaa ennen kun voi ilmoittautua, joko ennakkoon tai sitten juuri ennen ilmoittautumista. HUOM! (Aiemmin rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen, vaan rekisteröinti on voimassa). Suositelemme ennakkoon rekisteröitymistä varsinkin lapsiryhmien kohdalla. Kun ilmoittautuminen avautuu, ryhmät saattavat täyttyä nopeasti.
Edellisillä kausilla jo rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen, vaan edellinen rekisteröityminen on voimassa !!! Tunnukset kannattaa tarkastaa ennen ilmoittautumista. Jos salasana on unohtunut, rekisteriohjelma lähettää uuden salasanan pyydettäessä. Tarvittaessa unohtuneet tunnukset voi pyytää sihteeri@kotkannaisvoimistelijat.com. Lähetämme tunnukset sähköpostiin, joka on rekisteriin annettu.

JUMPPIIN ILMOITTAUDUTAAN INTERNETISSÄ Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin jumppiin. Poikkeuksena ikäihmisten liikuntaryhmä. Ikäihmiset voivat valita ilmoittautuvatko internetin kautta vai tulevatko toimistolle tiistaina 28.8. klo 18:00-19:00. Paikkana on tilitoimisto Marikatti, Satamakatu 9 48100 Kotka.. Toimisto on varavaihtoehto, jos omalla tietokoneella ei ole mahdollista ilmoittautua ikäihmisten jumppaan, tai tarvittaessa myös aikuisten ryhmäliikuntaan. Toimistolla otetaan ilmoittautumisia vastaan suoraan jäsenrekisteriohjelmaan vain yllä mainittuna ajankohtana.

Internetin kautta ilmoittautumista suositellaan.
Ilmoittautuminen uusilla jäsenillä aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymällä. Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen kuin ilmoittautuminen alkaa. Edellisillä kausilla rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen. Jos salasana on unohtunut, ohjelma lähettää uuden salasanan pyydettäessä. Tunnukset kannattaa tarkistaa ennen ilmoittautumista!
Rekisteröitymiseen pääsee tästä linkistä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx
Kotkan Naisvoimistelijat ei ota puhelinilmoittautumisia eikä sähköpostilla ilmoittautumisia vastaan. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa numeroon p. 050-3380765 (Maarit Laakkonen), arki-iltaisin.
Käyttäjäksi rekisteröityminen: Rekisteröityminen tehdään täyttämällä internetissä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun kun ilmoittautuminen avautuu. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.
Alakäyttäjäksi rekisteröityminen HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (esim. lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.
Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen: Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran sivulla. Tarjonta päivitetään sivuille kun ajat ja paikat on selvillä.  Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman nimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.
Perhejumppaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä ja syntymäajalla.

Jos kauden alkuun mennessä jokin lasten tai nuorten ryhmä jää kooltaan alle 10 lapsen, ei ryhmää aloiteta vaan pyrimme kauden alussa sijoittamaan kyseisen ryhmän jumpparit vastaavaan samanikäisten ryhmään, kenties toiselle koululle. Asiasta informoidaan kauden ensimmäisellä jumppakerralla, jos siirtoa joudutaan harkitsemaan.

Ilmoittautumisen aikataulu: Ruuhkaantumisen estämiseksi ilmoittautuminen on porrastettu seuraavasti:

Lastenryhmien sekä perheliikunnan ennakkoilmoittautuminen (viime kauden 2017-2018 jäsenet) avautuu  to 23.8 klo 18.00 ja on avoinna su 26.8. klo 20:00 asti.

Lastenryhmien ja perhelikunnan jäljelle jääneet paikat:

Ilmoittautuminen avautuu ma 27.8. klo 18.00.

Aikuisten ja ikäihmisten ryhmäliikunnan ilmoittautuminen avautuu to 23.8 klo 18.00.

Jumppaturvavakuutus ostetaan myös internet ilmoittautumisen kautta valitsemalla ryhmä, Jumppaturvavakuutus. Muista käyttää vakuutusta ostaessasi vakuutuksen saajan nimeä! Vakuutuksen hinta on 4 €/kpl. Vakuutus on ostettava su 2.9. mennessä, tämän jälkeen linkki sulkeutuu ja vakuutukset ilmoitetaan eteenpäin voimisteluliittoon. Vakuutuksia ei voi perua enää ilmoittautmisen sulkeuduttua. Vakuutus on Pohjolan ja Voimisteluliiton harrastejumppareiden tapaturmavakuutus ja se on voimassa 1.9.2018-31.8.2019 seuramme jumpissa. Jumppaturvavakuutuksessa ei ole ikärajaa.

Joukkuevoimisteluun ilmoittauvat eivät osta vakuutusta. Joukkuevoimisteuun ostetaan lisenssit (valmentajat informoivat asiasta tarkemmin)

Linkki Voimisteluliiton sivuille vakuutusesittelyyn: http://www.voimistelu.fi/liitto/jasenyys/vakuutukset/

Syyskausi alkaa ma 3.9.2018.

Syyskauden aikuisten- ja lasten jumpat loppuvat 7.12.2018. Jumpat alkavat tammikuussa 2019 kun koulujen salit avautuvat.

Syyslomaviikolla (22.10-26.10.2018) ei ole jumppia
Hiihtolomalla helmikuussa 2019 ei ole jumppia