Ilmoittautuminen kevät 2024

Ilmoittautuminen kevään 2024 jumpparyhmiin

  • Ilmoittautuminen kevään 2024 perhejumppiin ja aikuisten ryhmäliikuntaan on nyt auki!  Jumpat alkavat 8.1. alkavalla viikolla
  • Sivun lopussa on Ryhmäkalenteri, jossa on nähtävillä tarkempia tietoja ryhmistä ja mm. vapaiden paikkojen määrä.
  • Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuu lasku, joka lähetetään jäsenrekisteriin merkittyyn sähköpostiin.  Ryhmäkohtaisen ilmoittautumismaksun lisäksi uusille jumppareille muodostuu kausikohtainen (1.9.23-31.8.24) seuran jäsenmaksulasku 10€.

Ilmoittautuminen aikuisten, lasten ja perhejumppiin

Ilmoittautuminen tehdään seuran jäsenrekisteriohjelma Hoikan kautta. Vanhempi pystyy ilmoittamaan omalla sisäänkirjautumisellaan useita lapsia eri ryhmiin, kun lapset on lisätty vanhemman tunnukselle alakäyttäjiksi. Katso lisäohjeet  Perhejumppaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä ja syntymäajalla.

Jos ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, aloita rekisteröitymällä. Linkki löytyy Hoikan etusivulta.  Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen ilmoittautumisajan alkamista. Vanhempi voi lisätä alaikäiset lapsensa omalle tunnukselleen alakäyttäjiksi. Katso lisäohjeet: Ohjeita käyttäjäksi rekisteröitymiseen

Jos olet jo aiemmilla kausilla rekisteröitynyt, sitä ei tarvitse tehdä uudestaan. Riittää, kun kirjaudut järjestelmään käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

  • Jos salasana on unohtunut, rekisteriohjelman etusivulta voi tilata uuden salasanan.
  • Jos tunnus on unohtunut, lähetä sähköpostia osoitteeseen  sihteeri@kotkannaisvoimistelijat.com. Lähetämme tunnukset sähköpostiin, joka on rekisteriin annettu.

Ikäihmisten liikuntaryhmään ilmoittautuminen

Ikäihmiset voivat valita, ilmoittautuvatko jäsenrekisteri Hoikan kautta vai seuran yhteyshenkilön kautta. Rekisterivastaava Piia Perille  voi laittaa tekstiviestin numeroon 050 526 3533 tai sähköpostia osoitteeseen sihteeri@kotkannaisvoimistelijat.fi. Jos olet käynyt jo aiemmin jumpalla, ilmoittautumiseen riittää pelkkä nimi. Jos olet uusi jumppaaja, kerro ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköposti
  • Osoite
  • Matkapuhelin

Jos laskun jumpparyhmään osallistumisesta haluaa postitse, siitä laskutetaan 5€. Laskun lähetys sähköpostiin on 0€.

Vakuutukset

Seura ei vakuuta jumpparyhmien osallistujia eikä voimistelijoita.

Ryhmäkalenteri

Kalenterista on nähtävillä ryhmien tietoja myös ilman rekisteröitymistä. Ryhmän nimeä klikkaamalla pääsee tarkastelemaan tarkemmin ryhmän tietoja. Näkymässä on esillä mm. vapaiden paikkojen määrä sekä ryhmän kuvaus.