Aikuiset

Aikuisten liikuntaryhmät 2017-2018

Lisätietoja: Aikuisliikunnan vastuuhenkilö Kirsi Kruuse p. 0400-750 911

Aikuisten ryhmäliikuntatunneilla voit käydä tutustumassa veloituksetta ensimmäisen viikon 4.9.-7.9. Tervetuloa mukaan!

Aikuisten jäsenkortilla voit käydä kaikilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla vapaasti ja niin usein kun haluat! Jäsenkortti mukaan jokaiselle tunnille tarkistusta varten!
Huomio! Ikäihmisten liikuntaan 1 x vk (70€) on oma erillinen ilmoittautuminen.

Aikuisjumppien jäsenkortti lähetetään jokaiselle sähköpostiin kun kausimaksu on suoritettu.

Maksuun voi käyttää myös liikuntaseteleitä Smartum, Tyky ja Virike sekä Tyky-älyseteliä tai Sporttipassilla.

Älysetelillä maksajat, maksu Maarit Laakkosen ryhmissä, muut ohjaajat eivät ota älyseteliä vastaan:

 

Kotkan Naisvoimistelijoiden aikuisten liikuntaryhmät 2017-2018, alkaen ma 4.9.17.

Aikuisten ryhmäliikuntatunneilla voit käydä tutustumassa veloituksetta ensimmäisen viikon 4.9.-7.9. 

 

Ryhmä Ohjaaja Paikka Aika
Lavis, Lavatanssijumppa Maarit Laakkonen Seuratalo Sampo ma 16:30-17:15
KuntoMix/ Circuit training (Power Gym) Kirsi Kruuse Koteko ylä ma 18:00-19:00
Lavis, Lavatanssijumppa Maarit Laakkonen Koteko ylä ti 17:05-17:50
Kahvakuulailu Jaana Välimäki Koteko ala ti 18:00-18:55
Kevyempi lihaskuntotunti ja kehonhuolto Jaana Välimäki Koteko ala ti 19:00-20:00
LatinMix Salla Kaivonurmi Koteko ala ke 18:30-19:30
Kehonpainotreeni Veronica Lindberg Koteko ala to 18:00-19:00

 

TUNTIEN KUVAUKSET 2017-2018: tunneille mukaan jumppa-alusta, pyyhe ja juomapullo.

LatinMix: Tunneilla tutustutaan latinalaistanssien askeleisiin ja tehdään pieniä tanssisarjoja. Tanssin ilo on tekniikkaa tärkeämpää ja tunnit sisältävät myös pieniä lihaskunto-osuuksia. Tunti sopii aloittelijoille, mutta myös aikaisemmin tanssia harrastaneille. Hyvä tapa yhdistää tanssi ja kuntoilu!

KuntoMix: Perus lihaskuntotunti: lämmittely, lihaskunto-osuus ja loppuvenyttely. Tunti rakentuu lihaskunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen joko ilman välineitä tai apuvälineitä (nilkkapainoja, kuminauhoja, käsipainoja, jumppakeppejä) käyttäen. Lämmittelyn ja lihaskunnon osuus tunnista vaihtelee, välillä keskittyen enemmän lihaskunto-osuuteen toisinaan pidempään askellusosuuteen. Tunnin päättää aina kevyt venyttely. 

 

Circuit training: Circuit training on tehokas ja monipuolinen tunti, jossa yhdistyy sekä lihaskuntoharjoittelu että aerobiset osuudet. Tunnilla hyödynnetään erilaisia välineitä sekä kehon omaa painoa. Circuit training kohottaa tehokkaasti lihaskuntoa, hapenottokykyä ja polttaa rasvaa. Saat treenattua yhdellä tunnilla koko kehon kerralla läpi. Tunnin alussa on lyhyt lämmittely osuus ja lopussa palauttavat venyttelyt. Tunnin rasitukseen voi jokainen vaikutta suoritustempon kautta.

Kahvakuulailu: Tunti alkaa verryttelyllä, joka alkukaudesta tehdään ilman kuulaa. Seuraavaksi on vuorossa tekniikkaosio, jossa liikeradat saadaan turvalliseksi. Varsinainen kahvakuulatreeni kestää alkusyksystä noin 35 min. Treeniosuus pitenee kauden edetessä, kun tekniikat selkiintyvät. Lopussa lyhyt venyttely. Varusteet: jumppa-alusta, juomapullo, pyyhe ja mahdollisesti rennepehmusteet (vrt. tennis).

Kevyempi lihaskunto ja kehonhuolto: Käytämme lihaskuntotreenissä  välineitä tai teemme harjoituksia oman kehon painolla. Työtavat vaihtelevat tunneittain. Alkuverrryttelyn ja lihaskunto-osion kesto on 40 min ja tunnin lopussa on 20 min lihashuolto vaihtelevin tekniikoin.

Kehonpainotreeni: Kehonpainotreenissä vahvistetaan kehoa ja sen lihaksistoa tehden erilaisia kehonpainoliikkeitä, parannetaan aerobista kuntoa ja kehitetään omaa liikkuvuutta. Tunti sopii kaiken tasoisille ja toteutetaan ilon kautta pilke silmäkulmassa.

Lavis-Lavatanssijumppa® : Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssijumppa on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. (Lavistunnilla ei tarvita jumppa-alustaa)