Aikuiset

Aikuisten liikuntaryhmät 2018-2019

Aikuisten jäsenkortilla voit käydä kaikilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla vapaasti ja niin usein kun haluat! Jäsenkortti mukaan jokaiselle tunnille tarkistusta varten!

Huomio! Ikäihmisten liikuntaan 1 x vk (70€) on oma erillinen ilmoittautuminen.

Aikuisjumppien jäsenkortti lähetetään jokaiselle sähköpostiin kun kausimaksu on suoritettu.

Maksuun voi käyttää myös liikuntaseteleitä Smartum, Tyky ja Virike sekä Tyky-älyseteliä tai Sporttipassilla.

Älysetelillä maksajat, maksu Maarit Laakkosen ryhmissä, muut ohjaajat eivät ota älyseteliä vastaan:

 

 

Lisätietoja: Aikuisliikunnan vastuuhenkilö Kirsi Kruuse p. 044-4944008

Ajankohtaista tietoa jumpista saa myös Facebookin ryhmästä: Kotkan Naisvoimistelijat aikuisten jumpparyhmät.

Kotkan Naisvoimistelijoiden aikuisten liikuntaryhmät 2018-2019, alkaen ma 3.9.2018

Ryhmä Ohjaaja Paikka Aika
Lavis, Lavatanssijumppa Maarit Laakkonen Seuratalo Sampo ma 16:40-17:30
Koko kehon lihaskunto Jaana Välimäki Koteko ylä ma 18:00-19:00
Kahvakuula Jaana Välimäki, Tarja Flink, Veronica Lindberg Koteko ala ti 17:30-18:30
Lavis, Lavatanssijumppa Maarit Laakkonen Koteko ala ti 18:40-19:30
Tukea ja liikettä Saana Koskinen Koteko ala ke 18:00-19:15
Kehonpainotreeni Veronica Lindberg Koteko ala to 18:00-19:00

TUNTIEN KUVAUKSET 2018 – 2019: tunneille mukaan jumppa-alusta, pyyhe ja juomapullo.

Koko kehon lihaskunto: Tunnilla vahvistetaan kehoa erilaisin lihaskuntoharjoittein mukavan musiikin tahdissa. Harjoitteissa käytetään erilaisia lihastyötapoja ja harjoitteita, jotka aktivoivat lihasten kehittymistä eri tavoin. Tutuksi tulevat tabata, amrap, emom ja pyramidi jne. Tunti on keskiraskas.

Kiinteytys: Kiinteytys on helppoa ja tehokasta perusjumppaa kaikille. Tunti alkaa lämmittelyllä, jonka pituus vaihtelee tunnin teeman mukaan. Lihaskuntoa vahvistetaan oman kehon painolla ja vaihtelua tuntiin tuovat kuminauhat ja kepit. Tunti loppuu 10 minuutin venytyksiin.

Kahvakuula: Tunti alkaa verryttelyllä, joka alkukaudesta tehdään ilman kuulaa. Seuraavaksi on vuorossa tekniikkaosio, jossa liikeradat saadaan turvalliseksi. Varsinainen kahvakuulatreeni kestää alkusyksystä noin 35 min. Treeniosuus pitenee kauden edetessä, kun tekniikat selkiintyvät. Lopussa on lyhyt venyttely.

Tukea ja liikettä: Tunti sisältää liikkuvuusharjoittelua, sekä vahvistetaan myös kehon syviä tukilihaksia. Käydään myös läpi perus lihaskuntoliikkeiden tekniikoita läpi vaihtelevien sisältöjen avulla.

Kehonpainotreeni: Kehonpainotreenissä vahvistetaan kehoa ja sen lihaksistoa tehden erilaisia kehonpainoliikkeitä, parannetaan aerobista kuntoa ja kehitetään omaa liikkuvuutta. Tunti sopii kaiken tasoisille ja toteutetaan ilon kautta pilke silmäkulmassa.

Lavis-Lavatanssijumppa® : Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssijumppa on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. (Lavistunnilla ei tarvita jumppa-alustaa)