Seura

Kotkan Naisvoimistelijat RY

Kotkan Naisvoimistelijat ry on liikuttanut kotkalaisia naisia ja lapsia lähes 90 vuotta. Tällä hetkellä seurassamme jumppaa n. 300 aktiivista jäsentä viikoittain, heistä noin puolet on lapsia ja puolet aikuisia. Haluamme tarjota laadukasta ohjattua toimintaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Aikuisten ryhmäliikunnan jäsenmaksun lunastaneet eivät ole sidottuja vain yhteen tuntiin viikossa, vaan voivat käydä kaikilla tunneillamme kausimaksun hinnalla. Syksyllä perityillä jäsenmaksuilla katamme ohjaajien palkkamenot, koulutukset, salivuokrat ym. juoksevat kulut koko tulevaksi kaudeksi.

Joukkuevoimistelun kilpatoiminta on aktiivista ja tällä hetkellä 7 joukkuetta eri ikäryhmissä kilpailee Voimisteluliiton kilpailukalenterin mukaisesti kilpailuissa ja pienimmät voimistelijat, esikilpailuissa, Voimisteluliiton Stara tapahtumissa: Lumiere 14-16v, Lumina 12-14v, Luminea 12-14 v, Luminella 10-12v, Lumeida 10-12v sekä Lumindat H ja Lumindat S 7-9v.

10 paikkaa on nyt avoinna Lumindat joukkueisiin 2008-2010 syntyneille tytöille. 10-12v, 12-14v ja 14-16v joukkueisiin ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja , mutta jos on jo kokemusta joukkuevoimistelusta, voi valmentajiin olla yhteydessä ja sopia heidän kanssaan mahdollisesta kokeilukerrasta joukkueen harjoituksissa. Joukkueiden omilla sivuilla löytyy valmentajien yhteystiedot.
Valmentajatiimiimme etsimme uusia valmentajia, jotta uusienkin joukkueiden perustaminen tulisi mahdolliseksi. Rohkeasti voi olla meihin yhteydessä jos valmennustoiminta kiinnostaa ja itsellä on voimistelutaustaa ja ehkäpä myös koulutusta. Seuran toimintaan mukaan tuleville ohjaajille/valmentajille järjestämme myös koulukseen mahdollisuuden.

Logo
Aikuisten tuntivalikoimistamme löytyvät lihaskuntojumppien lisäksi myös muita tehokkaita jumppia, joiden tuntikuvaukset löytyvät aikuisten jumpparyhmät – sivulta. Kannattaa käydä tutustumassa, jotta parhaiten sopiva vaihtoehto löytyy.

Alle kouluikäisille pidämme jumppakoulukoulu-tunteja. Jumppakouluryhmissä opetellaan voimistelun perustaitoja perustuen Suomen Voimisteluliiton jumppakoulumateriaaliin ja ohjaajat ovat käyneet Voimisteluliiton jumppakoulukoulutuksen.

Salivuoroja olemme saaneet ihan mukavasti, mistä kiitos kaupungille. Jumppatarjontaamme pahiten rajoittava tekijä on pula ohjaajista. Ohjaajapula iskee, kun kouluttamamme nuoret muuttavat opintojensa perässä muualle ja vievät tietotaitonsa mennessään. Myös yksityiset salit houkuttelevat aikuisohjaajia eikä seuratoiminta, joka ponnistaa voimakkaasti talkoopohjalta, anna mahdollisuutta kilpailla palkkojen kanssa. Jos siis tunnet kiinnostusta seuratyöhön ja ohjaamiseen, niin ota rohkeasti yhteyttä ryhmiemme vastuuhenkilöihin, koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia joukkoomme.

Jumppakautemme alkaa syyskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun kaupungin myöntämien salivuorojen mukaan. Kaudella 2017-2018 jumpat alkavat ma 4.9.

Seura -> Ilmoittautuminen ja jumppien hinnasto-sivulla on netti-ilmoittautumisesta tarkemmat ohjeet.

Aikuisryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, ilmoittautuminen on mahdollista netti-ilmoittautumisen kautta. Aikuisilla on mahdollisuus käyttää maksuvälineenä Smartum- seteleitä, Tyky-liikuntaseteleitä ja Virikeseteliä sekä Tyky-online älyseteliä ja Sporttipassia. Näistä on kerrottu tarkemmin Ilmoittautumissivulla. Myös lasten ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmässä on tilaa, kun ryhmä on täynnä, ilmoittautumisohjelma kertoo varasijan. Osa lasten ryhmistä täyttyy pian, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian ilmoittautumisen avauduttua.

Ilmoittautuminen avautuu kaudella 2017-2018 porrastetusti, ensin avautuu ennakkoilmoittautuminen viime kaudella lastenliikunnan ja perheliikunnan ryhmissä mukana olleille ja sen jälkeen avautuu jäljelle jääneet paikat kyseisiin ryhmiin. Tarkempi aikataulu ilmoittautumissivulla. Aikuisten ryhmäliikunnan ilmoittautuminen avautuu ma 16.8.

Ikäihmisten ryhmään sekä tarvittaessa myös aikuisten ryhmiin voi tulla ilmoittautumaan Tilitoimisto Marikattiin, Satamakatu 9 Kotkaan tiistaina 29.8. klo 18:00-19:00. Toimistolla on seuran jäsen ottamassa ilmoittautumisia vastaan vain tänä ajankohtana.

TÄRKEÄ HUOMIO! Aiemmin rekisteröityneet käyttäjät eivät rekisteröidy uudelleen vaan rekisteröinti on voimassa, tunnukset kannattaa tarkistaa ennen ilmoittautumisen avautumista. Uudet, aiemmin rekisteröitymättömät käyttäjät rekisteröityvät ennen kun voivat ilmoittautua. Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen ilmoittatutumisen avautumista.

Syys- ja kevätkausien lopussa järjestämme joulu- ja kevätjuhlan, mihin kaikki ovat tervetulleita katsomaan lähinnä lasten ryhmien sekä joukkuevoimistelun kilparyhmien esityksiä.

Seuramme motto: ”Iloista liikuntaa kuntoillen, kilpaillen, kiinteytyen saduista saavutuksiin” kuvaa hyvin periaatteitamme.

Tervetuloa liikkumaan iloiseen seuraan!