Hinnasto 2018-2019

Jumppien hinnasto vuodelle 2018-2019

Ryhmä Hinta Huom.
Aikuiset ryhmäliikunta kokokausi (syys-18 - kevät-19) 135 € Lavis sisältyy hintaan
Aikuiset ryhmäliikunta ½ vuotta 80 € syyskuu18 - joulukuu18 tai tammikuu19 - huhtikuu19 (Lavis sisältyy hintaan)
Jumppakoulut 1 x vk 35€ Kevät 2019 tunnin kesto 45 min-60 min
Joukkuevoimistelun alkeet 60€ Kevät 2019 Ryhmään liittyy myös lisenssin osto 10.50-14€. Lisenssi ei sisälly kausimaksuun. Lisenssistä lisätietoa kun ryhmä alkaa.
Joukkuevoimistelu kausimaksu määräytyy viikottaisten harjoitustuntien mukaan, lisäksi kilpailulisenssit
Ikäihmiset 1 x vk 35 € Kevät 2019
Lavis kertamaksulla 6 €/kerta

Hinnasto on voimassa kaudelle 2018-2019 (3.9.18-30.4.19).
Syyskausi 2018 alkaa ma 3.9.

HUOMIO !!

Meillä voit maksaa aikuisten jäsenmaksut käyttäen Smartum-, Tyky- ja Virike/Edenred-seteleitä, Tyky-älyseteliä sekä Sporttipassia (rekisteröityminen ja ilmoittautuminen jäsenrekisteohjelman kautta, sieltä löytyy toimintaohjeet liikuntaseteleillä maksuun.)

kuva

 

kuva

Aikuisten jäsenkortilla voit käydä kaikissa aikuisten jumpissamme vapaasti ja niin usein kun haluat, mukaan lukien Lavis-tunnit. Jäsenkortti mukaan jokaiselle tunnille tarkistusta varten!

Aikuisjumppien jäsenkortti lähetetään jokaiselle sähköpostiin kun kausimaksu on suoritettu.

Sivun lopussa on Ryhmäkalenteri, josta on nähtävillä ryhmien tietoja myös ilman rekisteröitymistä. (ryhmätietoja päivitetään)

Syy miksi lasten ryhmät ei näy vielä kalenterissa on ennakkoilmoittautuminen ->viime kaudella mukana olleille lapsi- ja perheliikuntaryhmille alkaa ennakkoilmoittautuminen (aikataulu päivitetään). Tämän jälkeen nämäkin ryhmät ovat nähtävissä tässä ryhmäkalenterissa. Ilmoittautuminen avautuu kaikille lapsi- ja perheliikunnan ryhmille (jäljelle jääneet paikat) (aikataulu päivitetään). Ryhmiä ja niiden ajankohtia pystyy tarkastelemaan nettisivujemme muissa osioissa.

Ryhmän nimeä klikkaamalla pääsee tarkastelemaan tarkemmin ryhmän tietoja. Näkymässä on esillä mm. vapaiden paikkojen määrä sekä ryhmän kuvaus. Ilmoittautumismahdollisuuteen vaaditaan kuitenkin ensin rekisteröityminen. Aiemmin rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen (tunnukset kannattaa käydä tarkastamassa).
Rekisteröityä voi tästä linkistä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx