Seura nyt

Kotkan Naisvoimistelijat Ry

Kotkan Naisvoimistelijat ry on liikuttanut kotkalaisia naisia ja lapsia 90 vuoden ajan. Tällä hetkellä seurassamme jumppaa n. 200 aktiivista jäsentä viikoittain, heistä noin puolet on lapsia ja puolet aikuisia. Haluamme tarjota laadukasta ohjattua toimintaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Aikuisten ryhmäliikunnan jäsenmaksun lunastaneet eivät ole sidottuja vain yhteen tuntiin viikossa, vaan voivat käydä kaikilla tunneillamme kausimaksun hinnalla. Syksyllä perityillä jäsenmaksuilla katamme ohjaajien palkkamenot, koulutukset, salivuokrat ym. juoksevat kulut koko tulevaksi kaudeksi.

Joukkuevoimistelun kilpatoiminta on aktiivista ja tällä hetkellä 7 joukkuetta eri ikäryhmissä kilpailee Voimisteluliiton kilpailukalenterin mukaisesti kilpailuissa ja pienimmät voimistelijat, esikilpailuissa, Voimisteluliiton Stara tapahtumissa: Lumina kilpasarja 14-16v, Luminea kilpasarja 14-16v, Luminella kilpasarja 12-14v, Luminda 8-10v, Team Luminda 10-12v, Lumidia S ja Lumidia H 6-8v Stara tapahtumat.

Joukkueisiin ei tällä hetkellä ole avoimia paikkoja , mutta jos on jo kokemusta joukkuevoimistelusta, voi valmentajiin olla yhteydessä ja sopia heidän kanssaan mahdollisesta kokeilukerrasta joukkueen harjoituksissa. Joukkueiden omilla sivuilla löytyy valmentajien yhteystiedot.
Valmentajatiimiimme etsimme uusia valmentajia, jotta uusienkin joukkueiden perustaminen tulisi mahdolliseksi. Rohkeasti voi olla meihin yhteydessä jos valmennustoiminta kiinnostaa ja itsellä on voimistelutaustaa ja ehkäpä myös koulutusta. Seuran toimintaan mukaan tuleville ohjaajille/valmentajille järjestämme myös koulukseen mahdollisuuden.

Aikuisten tuntivalikoimistamme löytyvät lihaskuntojumppien lisäksi myös muita tehokkaita jumppia, joiden tuntikuvaukset päivitetään aikuisten jumpparyhmät – sivulle. Kannattaa käydä tutustumassa, jotta parhaiten sopiva vaihtoehto löytyy.

Alle kouluikäisille pidämme jumppakoulukoulu-tunteja. Jumppakouluryhmissä opetellaan voimistelun perustaitoja perustuen Suomen Voimisteluliiton jumppakoulumateriaaliin ja ohjaajat ovat käyneet Voimisteluliitonvoimistelukoulukoulutuksen.

Salivuoroja olemme saaneet ihan mukavasti, mistä kiitos kaupungille. Jumppatarjontaamme pahiten rajoittava tekijä on pula ohjaajista ja valmentajista. Ohjaajapula iskee, kun kouluttamamme nuoret muuttavat opintojensa perässä muualle ja vievät tietotaitonsa mennessään. Myös yksityiset salit houkuttelevat aikuisohjaajia eikä seuratoiminta, joka ponnistaa voimakkaasti talkoopohjalta, anna mahdollisuutta kilpailla palkkojen kanssa. Jos siis tunnet kiinnostusta seuratyöhön ja ohjaamiseen, niin ota rohkeasti yhteyttä ryhmiemme vastuuhenkilöihin, koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia joukkoomme.

Jumppakautemme alkaa syyskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun kaupungin myöntämien salivuorojen mukaan. Kaudella 2019-2020 jumpat alkavat ma 2.9. Kevätkauden 2020 kausi alkaa ti 7.1.20.

Aikuisryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, ilmoittautuminen on mahdollista netti-ilmoittautumisen kautta. Aikuisilla on mahdollisuus käyttää maksuvälineenä Smartum- seteleitä, Tyky-liikuntaseteleitä ja Virikeseteliä sekä Tyky-online älyseteliä ja Sporttipassia. Näistä on kerrottu tarkemmin Ilmoittautumissivulla.

Myös lasten ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmässä on tilaa, kun ryhmä on täynnä, ilmoittautumisohjelma kertoo varasijan. Osa lasten ryhmistä täyttyy pian, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian ilmoittautumisen avauduttua.

Syys- ja kevätkausien lopussa järjestämme joulu- ja kevätjuhlan, mihin kaikki ovat tervetulleita katsomaan lähinnä lasten ryhmien sekä joukkuevoimistelun kilparyhmien esityksiä.

Seuramme motto: ”Iloista liikuntaa kuntoillen, kilpaillen, kiinteytyen saduista saavutuksiin” kuvaa hyvin periaatteitamme.

Netti-ilmoittautumisen tarkemmat ohjeet: Seura -> Ilmoittautuminen ja jumppien hinnasto-sivulla.

Tervetuloa liikkumaan iloiseen seuraan!