Lasten jumppakoulut käynnistyvät!

Naisvoimistelijoiden syksyn jumppatarjonnassa on kolme ryhmää eri ikäisille lapsille:

    • Tiistaisin klo 17.15 -18.00 jumppaavat 1-3 -vuotiaat lapset aikuisten kanssa perhejumpassa Hovinsaaren koululla (ohjaaja Riikka Huomo)
    • Keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.20 jumppaavat 4-6 -vuotiaat lapset Ruonalan koululla (ohjaajat Helmi Rautapää ja Anniina Tuovinen)
    • Keskiviikkoisin klo 18.30 – 19.25 jumppaavat 6-9 -vuotiaat Ruonalan koululla (ohjaajat Helmi Rautapää ja Anniina Tuovinen)

Ilmoittautumiset jumppiin alkavat viikolla 33 (16.-20.8.). ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN INTERNETISSÄ seuran jäsenrekisteriohjelman kautta osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx. 
Uudet jumpparit voivat käydä rekisteröitymässä jäsenrekisteriin jo ennen ilmoittautumisajan alkamista.

Kiinnostaako tanssillinen voimistelu? Hae mukaan!

Kiinnostaako treenaaminen tai kilpaileminen tanssillisen voimistelun kilpajoukkueesa Fionessa? Etsimme joukkueeseen uusia jäseniä, joiden sisällä palaa liekki tanssille ja tanssilliselle voimistelulle. Kysy lisää tai sovi kokeilutreenistä valmentaja Tialta (tia.raiha@gmail.com, 0443550105)!

Lasten jumpat alkavat 3.2.!

Naisvoimistelijoiden järjestämät lasten jumppakoulut (4-6 -vuotiaat ja 6-9-vuotiaat) jatkuvat 3.2. alkaen Ruonalan koululla. Jumpissa huomioidaan voimassa olevat koronarajoitukset ja Kotkan kaupungin ohjeistukset.

Perhejumpat ja aikuisten liikunta ovat vielä toistaiseksi tauolla voimassa olevista rajoituksista johtuen.

Aikuisten liikunta ja jumppakoulut tauolla

Aikuisten liikunta, perheliikunta ja lasten jumppakoulut ovat toistaiseksi tauolla. Tiedotamme ryhmien jäseniä heti, kun jumppaaminen on taas mahdollista! Noudatamme toiminnassa aluehallintoviranomaisen, Kymsoten ja Kotkan kaupungin ohjeistuksia.


(Kuva: Suomen voimisteluliitto / Milla Vahtila)