Ilmoittautuminen kevät 2022

Ilmoittautuminen kevään 2022 jumpparyhmiin

    • Ilmoittautuminen aukeaa su 12.12.  klo 18.00
    • Sivun lopussa on Ryhmäkalenteri, jossa on nähtävillä tarkempia tietoja ryhmistä ja mm. vapaiden paikkojen määrä

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN INTERNETISSÄ seuran jäsenrekisteriohjelman kautta osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx

Ilmoittautumiseen tarvitset jäsenrekisteriohjelman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Saat ne, kun rekisteröidyt ohjelman käyttäjäksi osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx . Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen ilmoittautumisajan alkamista. Tarkemmat ohjeet alla.

Jos olet jo aiemmilla kausilla rekisteröitynyt, sitä ei tarvitse tehdä uudestaan. Sen sijaan tunnukset kannattaa tarkastaa ennen ilmoittautumista. Jos salasana on unohtunut, rekisteriohjelma lähettää uuden salasanan pyydettäessä. Tarvittaessa unohtuneet tunnukset voi pyytää sihteeri@kotkannaisvoimistelijat.com. Lähetämme tunnukset sähköpostiin, joka on rekisteriin annettu.

Huom! Suosittelemme ennakkoon rekisteröitymistä varsinkin lapsiryhmien kohdalla. Kun ilmoittautuminen avautuu, ryhmät saattavat täyttyä nopeasti.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa numeroon p. 050 526 3533 (Piia Peri)  arki-iltaisin.

Ohjeita käyttäjäksi rekisteröitymiseen

Käyttäjäksi rekisteröityminen: Rekisteröityminen tehdään täyttämällä jäsenrekisteriohjelmassa lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun kun ilmoittautuminen avautuu. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin.
Alikäyttäjien (esim. lapset) rekisteröiminen: HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (esim. lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Ikäihmisten liikuntaryhmään ilmoittautuminen

Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin ryhmiin. Poikkeuksena on ikäihmisten liikuntaryhmä. Ikäihmiset voivat valita ilmoittautuvatko internetin kautta vai soittavatko ilmoittautumisen 20.-22.8. klo 17-19 välillä seuran yhteyshenkilöille (Piia Peri 050 526 3533). Avustetun ilmoittautumisen yhteydessä, jos lasku halutaan lähetettävän postitse, siitä laskutetaan 5€. Laskun lähetys ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin on 0€.

Aikuisten ja lasten liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa jumppatarjontaan seuran sivulla. Tarjonta päivitetään sivuille kun ajat ja paikat on selvillä.  Kun olet päättänyt, mihin jumppiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Linkki ilmoittautumiseen: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman nimesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jumppiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Perhejumppaan ilmoittaudutaan lapsen nimellä ja syntymäajalla.

Jos kauden alkuun mennessä jokin lasten tai nuorten ryhmä jää kooltaan alle 10 lapsen, ei ryhmää aloiteta vaan pyrimme kauden alussa sijoittamaan kyseisen ryhmän jumpparit vastaavaan samanikäisten ryhmään, kenties toiselle koululle. Asiasta informoidaan kauden ensimmäisellä jumppakerralla, jos siirtoa joudutaan harkitsemaan.

Kauden 2021-2022 ryhmäkohtaisen ilmoittautumismaksun lisäksi muodostuu kausikohtainen (1.9.21-31.8.22) seuran jäsenmaksulasku 10€

Vakuutukset

Jumppaturvavakuutus ostetaan myös internet ilmoittautumisen kautta valitsemalla ryhmä, Jumppaturvavakuutus. Muista käyttää vakuutusta ostaessasi vakuutuksen saajan nimeä! Vakuutuksen hinta on 4 €/kpl. Vakuutus on Pohjolan ja Voimisteluliiton harrastejumppareiden tapaturmavakuutus ja se on voimassa 1.9.2021-31.8.2022 seuramme jumpissa. Jumppaturvavakuutuksessa ei ole ikärajaa.

Joukkuevoimisteluun ilmoittauvat eivät osta vakuutusta. Joukkuevoimisteuun ostetaan lisenssit (valmentajat informoivat asiasta tarkemmin)

Linkki Voimisteluliiton sivuille vakuutusesittelyyn: http://www.voimistelu.fi/liitto/jasenyys/vakuutukset/

Ryhmäkalenteri

Kalenterista on nähtävillä ryhmien tietoja myös ilman rekisteröitymistä. Ryhmän nimeä klikkaamalla pääsee tarkastelemaan tarkemmin ryhmän tietoja. Näkymässä on esillä mm. vapaiden paikkojen määrä sekä ryhmän kuvaus. Ilmoittautumismahdollisuuteen vaaditaan kuitenkin ensin rekisteröityminen. Aiemmin rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen (tunnukset kannattaa käydä tarkastamassa).

Rekisteröityä voi tästä linkistä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx