Hinnasto 2020-2021

Jumppien hinnasto kaudelle 2020-2021

Ryhmä Hinta Huom.
Aikuisten ryhmäliikunta kokokausi (syys-20 - kevät-21) 135 € Lavis -tunnit sisältyy hintaan
Aikuiset ryhmäliikunta ½ vuotta 80 € syyskuu19 - joulukuu19 tai tammikuu20 - huhtikuu20 (Lavis sisältyy hintaan)
Jumppakoulut 1 x vk 70 € tunnin kesto 45 min - 60 min
Perheliikunta 1 x vk 90 € (lapsi ja aikuinen) 70 € (saman perheen toinen lapsi) tunnin kesto 45 min - 60 min
Ikäihmiset 1 x vk 70 € tunnin kesto 60 min
Lavis kertamaksulla 6 €/kerta
Joukkuevoimistelu kausimaksu määräytyy viikottaisten harjoitusmäärän mukaan, lisäksi kilpailulisenssit
Syys- ja kevätkauden kattava seuran jäsenmaksu 10€ Tallentuu laskulle ilmoittautumisen yhteydessä ja on voimassa kaudella 1.9.2020-31.8.2021

Kauden 2020-2021  ryhmäkohtaisen ilmoittautumismaksun lisäksi muodostuu kausikohtainen (1.9.20-31.8.21) seuran jäsenmaksulasku 10€.

HUOMIO !!

Meillä voit maksaa aikuisten jäsenmaksut käyttäen Smartum-, Smartum-saldo, Sporttipassi (ePassi, Tyky), Virike/Edenred sekä Eazybreak maksuvälineitä (rekisteröityminen ja ilmoittautuminen jäsenrekisteohjelman kautta, sieltä löytyy toimintaohjeet liikuntaseteleillä maksuun.)

kuvakuva

Aikuisten jäsenkortilla voit käydä kaikissa aikuisten jumpissamme vapaasti ja niin usein kun haluat, mukaan lukien Lavis-tunnit. Jäsenkortti mukaan jokaiselle tunnille tarkistusta varten!

Aikuisjumppien jäsenkortti lähetetään jokaiselle sähköpostiin kun kausimaksu on suoritettu.

Sivun lopussa on Ryhmäkalenteri, josta on nähtävillä ryhmien tietoja myös ilman rekisteröitymistä. (ryhmätietoja päivitetään)

Syy miksi lasten ryhmät ei näy vielä kalenterissa on ennakkoilmoittautuminen ->viime kaudella mukana olleille lapsi- ja perheliikuntaryhmille alkaa ennakkoilmoittautuminen (aikataulu päivitetään). Tämän jälkeen nämäkin ryhmät ovat nähtävissä tässä ryhmäkalenterissa. Ilmoittautuminen avautuu kaikille lapsi- ja perheliikunnan ryhmille (jäljelle jääneet paikat) (aikataulu päivitetään). Ryhmiä ja niiden ajankohtia pystyy tarkastelemaan nettisivujemme muissa osioissa.

Ryhmän nimeä klikkaamalla pääsee tarkastelemaan tarkemmin ryhmän tietoja. Näkymässä on esillä mm. vapaiden paikkojen määrä sekä ryhmän kuvaus. Ilmoittautumismahdollisuuteen vaaditaan kuitenkin ensin rekisteröityminen. Aiemmin rekisteröityneet eivät rekisteröidy uudelleen (tunnukset kannattaa käydä tarkastamassa).
Rekisteröityä voi tästä linkistä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx