Seura nyt

Kotkan Naisvoimistelijat Ry

Kotkan Naisvoimistelijat ry on liikuttanut kotkalaisia naisia ja lapsia yli 90 vuoden ajan. Tällä hetkellä seurassamme jumppaa n. 100 aktiivista jäsentä viikoittain: perhejumppaajia, voimistelukoululaisia, tanssillisen voimistelun joukkue, aikuisliikkujia ja ikäihmisiä. Haluamme tarjota laadukasta ohjattua toimintaa myös ilman kilpailullisia tavoitteita. Aikuisten ryhmäliikunnan jäsenmaksun lunastaneet eivät ole sidottuja vain yhteen tuntiin viikossa, vaan voivat käydä kaikilla tunneillamme kausimaksun hinnalla. Syksyllä perityillä jäsenmaksuilla katamme ohjaajien palkkamenot, koulutukset, salivuokrat ym. juoksevat kulut koko tulevaksi kaudeksi.

Seuran joukkuevoimistelutoiminta on siirtynyt vuoden 2021 alusta uuteen kotkalaiseen yhteisseuraan, Voimisteluseura Kotka Sportiin.

Tanssillisen voimistelun joukkue Fione kilpailee aktiivisesti Voimisteluliiton järjestämissä tanssillisen voimistelun ja tanssin kilpailuissa. Fionen tytöt ovat 12-15-vuotiaita. Joukkueessa on tilaa myös uusille voimistelijoille. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä suoraan valmentaja Tia Räihään  (tia.raiha@gmail.com, 0443550105)

Aikuisten tuntivalikoimistamme löytyvät lihaskuntojumppien lisäksi myös muita tehokkaita jumppia, joiden tuntikuvaukset päivitetään aikuisten jumpparyhmät – sivulle. Kannattaa käydä tutustumassa, jotta parhaiten sopiva vaihtoehto löytyy.

Alle kouluikäisille pidämme jumppakoulukoulu-tunteja. Jumppakouluryhmissä opetellaan voimistelun perustaitoja perustuen Suomen Voimisteluliiton jumppakoulumateriaaliin ja ohjaajat ovat käyneet Voimisteluliiton voimistelukoulukoulutuksen.

Salivuoroja olemme saaneet ihan mukavasti, mistä kiitos kaupungille. Jumppatarjontaamme pahiten rajoittava tekijä on pula ohjaajista ja valmentajista. Ohjaajapula iskee, kun kouluttamamme nuoret muuttavat opintojensa perässä muualle ja vievät tietotaitonsa mennessään. Myös yksityiset salit houkuttelevat aikuisohjaajia eikä seuratoiminta, joka ponnistaa voimakkaasti talkoopohjalta, anna mahdollisuutta kilpailla palkkojen kanssa. Jos siis tunnet kiinnostusta seuratyöhön ja ohjaamiseen, niin ota rohkeasti yhteyttä ryhmiemme vastuuhenkilöihin, koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia joukkoomme.

Jumppakautemme alkaa syyskuun alussa ja kestää huhtikuun loppuun kaupungin myöntämien salivuorojen mukaan. Ilmoittautuminen jumpparyhmiin avautuu elokuun puolivälissä, ja uudelleen joulukuun puolivälissä.

Aikuisryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden, ilmoittautuminen on mahdollista netti-ilmoittautumisen kautta. Aikuisten liikuntamaksuja on mahdollista maksaa myös käyttäen liikuntasetelien digitaalisia vastineita (Smartum-saldo, Sporttipassi, Edenred, Eazybreak). Näistä on kerrottu tarkemmin Ilmoittautumissivulla.

Myös lasten ryhmiin voi ilmoittautua niin kauan kun ryhmässä on tilaa, kun ryhmä on täynnä, ilmoittautumisohjelma kertoo varasijan. Osa lasten ryhmistä täyttyy pian, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä mahdollisimman pian ilmoittautumisen avauduttua.

Seuramme motto: ”Iloista liikuntaa kuntoillen, kilpaillen, kiinteytyen saduista saavutuksiin” kuvaa hyvin periaatteitamme.

Netti-ilmoittautumisen tarkemmat ohjeet: Seura -> Ilmoittautuminen ja jumppien hinnasto-sivulla.

Tervetuloa liikkumaan iloiseen seuraan!