Aikuiset

Aikuisten liikuntaryhmät 2020-2021

Aikuisten jäsenkortilla voit käydä kaikilla aikuisten ryhmäliikuntatunneilla vapaasti ja niin usein kun haluat! Jäsenkortti mukaan jokaiselle tunnille tarkistusta varten!

Huomio! Ikäihmisten liikuntaan 1 x vk (70€) on oma erillinen ilmoittautuminen ja oma maksu!

Liikuntatunnit alkavat 1.9. Voit käydä tutustumassa tunteihin maksutta ti 1.9. – to 3.9. Tunnit pidetään Ekamin Kotekon kampuksen liikuntasalissa (Kymenlaaksonkatu 29).  Liikuntasalin sijainti näkyy kartassa (rakennus H).

Syksyllä 2020 huomioimme covid -turvallisuusohjeet varaamalla tuntien loppuun tarvikkeita ja aikaa välineiden puhdistukseen ja turvallisiin vaihtoihin ryhmien välillä.

Aikuisjumppien jäsenkortti lähetetään jokaiselle sähköpostiin kun kausimaksu on suoritettu.

Maksuun voi käyttää myös liikuntaseteleitä ja niiden sähköisiä vastineita: Smartum, Smartum saldo, Sporttipassi (ePassi, Tyky), Virike/Edenred sekä Eazybreak.

 

Lisätietoja: Aikuisliikunnan vastuuhenkilö Kirsi Kruuse p. 044-4944008

Ajankohtaista tietoa jumpista saa myös Facebookin ryhmästä: Kotkan Naisvoimistelijat aikuisten jumpparyhmät.

Kotkan Naisvoimistelijoiden aikuisten liikuntaryhmät 2020 – 2021

Ryhmä Ohjaaja Paikka Aika
Koko kehon lihaskunto Veronica Lindberg / Saana Koskinen Koteko ylä ma 18:00-19:00
Pilates Mari Sutinen Koteko ylä ti 17:15-18:15
Latinmix (60 min, parillinen viikko) / Lavis (50 min, pariton viikko) Salla Kaivonurmi / Maarit Laakkonen Koteko ala ke 18:15-19:15
Tukea ja liikettä Saana Koskinen Koteko ylä ke 19:15-20:15
Kahvakuula Tarja Flink / Veronica Lindberg Koteko ala to 18:00-19:00

 

TUNTIEN KUVAUKSET 2020 – 2021: tunneille mukaan jumppa-alusta, pyyhe ja juomapullo.

Koko kehon lihaskunto: Tehokas lihaskuntotunti vaihtuvin teemoin välineillä ja ilman: Alkuverryttely, lihaskunto-osio ja lyhyt venyttely. Luvassa on hikeä, hyvää musiikkia ja rentoa meininkiä. Tunti on keskiraskas.

Kahvakuula: Tunti alkaa verryttelyllä, joka alkukaudesta tehdään ilman kuulaa. Seuraavaksi on vuorossa tekniikkaosio, jossa liikeradat saadaan turvalliseksi. Varsinainen kahvakuulatreeni kestää alkusyksystä noin 35 min. Treeniosuus pitenee kauden edetessä, kun tekniikat selkiintyvät. Lopussa on lyhyt venyttely.

Tukea ja liikettä: Tunti sisältää liikkuvuusharjoittelua, sekä vahvistetaan myös kehon syviä tukilihaksia. Käydään myös läpi perus lihaskuntoliikkeiden tekniikoita läpi vaihtelevien sisältöjen avulla.

Pilates: ”Kehon ja mielen laji, jonka teet aina omaa kehoa kuunnellen, omaan tahtiin. Pilatesharjoittelu painottuu keskivartalon syviin, (yleensä heikoimpiin) lihaksiin, joten säännöllisen treenauksen myötä voit havaita ryhdin parantuneen, hengittämisen muuttuneen tehokkaammaksi ja helpommaksi sekä keskivartalon solakoituneen. Myös monet, varsinkin selkäkipuiset, ovat hyötyneet pilatesharjoittelusta. Tämä tunti sopii kaikille hyvinvoinnistaan huoltapitäville, mutta erityisesti liikuntaharrastuksen vasta-alkajille”

Latinmix: Tunneilla tanssitaan latinalaisia tansseja (esim. salsaa, bachataa ja jiveä). Tutustutaan tanssien rytmiin ja tekniikkaan. Tunnit alkavat lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään pieniä koreografioita. Lopuksi venytellään.

Lavis-Lavatanssijumppa® : Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavatanssijumppa on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi. Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. (Lavistunnilla ei tarvita jumppa-alustaa)