Ilmoittautuminen jumppiin on käynnistynyt!

Naisvoimistelijoiden jumppakausi käynnistyy 1.9. ja ilmoittautuminen lasten, perheiden, aikuisten ja ikäihmisten jumpparyhmiin on nyt avoinna. Koronaohjeistus sallii tällä hetkellä ryhmäliikunnan järjestämisen, kunhan turvavälit ja käsihygienia on kunnossa. Seuraamme tarkasti Kymsoten ohjeistuksia ja noudatamme näitä myös jumpissamme.

  • Aikuisliikkujille on tarjolla on jumppaa maanantaista keskiviikkoon klo 18-19 Kotekolla.
  • Ikäihmiset jumppaavat maanantaisin Kotkan seurakuntakeskuksessa klo 11-12
  • Perheet jumppaavat tiistaisin klo 17.15-18.00 Hovinsaaren koululla ja lapset keskiviikkoisin klo 17.30 ja 19.30 välillä Ruonalan koululla.

Aikuisliikunnan tuntien tarkemmat kuvaukset ja ohjaajat löytyvät täältä:
Aikuisten liikuntaryhmät 2021-2022

Ilmoittautuminen jumppiin tehdään seuran jäsenrekisteriohjelman kautta. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä: Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 jumpparyhmiin.  Ilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin vastaa Piia Peri, p. 050 526 3533 (varmimmin tavoitettavissa arkisin klo 17 jälkeen)

HUOM! Keväällä emme päässeet avaamaan jumppakautta ollenkaan, joten kausimaksu joko palautettiin tai säästettiin syksyksi. Kaikille, jotka ilmoittivat jättävänsä maksun syksyksi, on nyt lisätty etuus ilmoittautumisjärjestelmä Hoikaan. Summa vähennetään laskulta automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen Hoikaan täytyy kuitenkin tehdä.